Kauniina kesäpäivänä Hämeenlinnan lähellä 2004 oli GR-motoristien kokoontuminen. Sinne mekin menimme Kymco 500 scootterilla, rekisreiotteessa lukee moottoripyörä 500 cc. Seppo Juntunen oli kutsuttu vieraaksi. En mennyt hänen luokseen, vaan hän tuli luokseni. Jalkoja tutkiessaan Seppo sanoi jotain ahdistuneista ja tekevistä jaloista. Totta. Laithan kädet yhteen hän pyysi. Laitoin ja aloin selittämään peukalostani joka oli lapsena ollessa saanut sähköiskun ja palanut. Samalla peukalon pituuskasvu hidastui ja oli sentin lyhyempi kuin toinen peukalo. En päässyt selityksen alkuun kun peukalo siinä muutamassa sekunnissa kasvoi normaaliin mittaan. Häkellyin ja taas samat kyyneleet ilman mitään tuskaa kuin siellä Sirkan kylässä 1972. Vaimoni huusi, itki. Näimme Jumalan ihmeen. Parantumisen. Seppo sanoi että tulehan mukaan kun pidän kirkoissa kokouksia teemalla Jumala parantaa.

Muutaman viikonajan peukalon tuntumilla tuntui pistelemistä. Varmaan hermot asettuivat lopulliseen tilaansa. Mietin miten Herra tämän maksaisin sinulle. Nyt voi soittaa kitaraa paremmin kun peukalo ei ole liian lyhyt. Moottoripyörän kahva ei ole enää liian paksu. jes, hienoa, kiitos rukouksesta Jeesuksen puoleen. Tosin kyllä silloin ja myöhemminkin olen oppinut ettei kyse ole niin omasta rukouksen vääntämisestä vaan oma peukalo kasvoi normaaliksi ennenkuin Seppo kerkesi  mitään sopertamaan. Kristus rukoilee puolestamme nopeammin. Näkymätön maailma on nopeampi kuin ajatuksemme.

Tiesin että tämä mun juttu ja aloin palvella kysymällä ihmisiltä heidän vaivoistaan ja ja heidän vointiaan.

Kalevin jalka kasvoi ja skolioosi selästä poistui. Kalevilla oli muutaman sentin ero jalkojen pituudessa. Selässä todettu vinoumaa. Molemmat vaivat poistuivat. Jalka on normaalin mittainen ja selkä suora.

Myöhemmin kerron pyörätuolipotilaan kävelemään oppimisesta. Syöpäpotilaan kotiutumisesta. Urheilijan jalan pidennyksestä ja muista lukuisista ihmeistä. Ihmeisiin olen törmännyt lentokoneessa, Turkissa, Egyptissä, Bulgariassa jne. Jumala on koskettanut ja parantanut ihmisiä fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti kaikkialla missä olen liikkunut. Voin vain todeta:Jumala elää