Tämä kuva Ilta-Lehdessä ja yhdensivun juttu ovat vieneet Rukoilijaa sairaiden luo palvelemaan Jumalaa
rukouksella pilvet pois

Ystäväni Kalevi pilvisellä säällä Tenerifalla,-ei paista. Vastasin,-kohta paistaa ja rukoilin perinteisen kaavan mukaan. Aurinko löysi tien meille ja antoi lämpönsä. Kysyin joko uskot, -no miten nyt... vastasin ok. menköön pois kahden minuutin päästä...ja se meni. Siis läksimme kävelemään.

lennolla liikuntakyky takaisin

Lentokoneessa matkalla Puertoon tyttäreni kanssa, vireisellä penkkirivillä oli miellyttävä rouva. Valitti jalkojen toimimattomuutta ja kipuja selässä. Pyysin päästä vierelle istumaan ja kerroin rukouksesta olevan kysymys. Laitoin käden selkäpuolelle ja toisen jalan päälle. Liisa kertoi sähkövirran kulkeneen lävitseen. Näimme Liisaa miehensä kanssa, ruova istui pyörätuolissa. Kysyin miten menee? hienosti. Tässä vaan huilaillaan kun rouva niin paljon työntänyt pyörätuoliaan, ei sellaista ole ennen tapahtunut vaan rouvaa on työnnetty tuolilla.

selkäremontti koneessa

Lentomekaanikko paluulennolla Inglesistä. Valittili selkää, ei ollut lomalla päässyt kävelemään. Sain koskettaa selkää ja lämpöaalto kulki hänessä. Kipu poistui ja kävely alkoi.

jalka poikki tai kävelemään

Lennolla Inglesiin taas Kalevin kanssa. Väliimme istui sir Miki. Herran jalat oli uhattu amputoida ja kävellä niillä ei voi. Ne olivat aivan mustat. Veri ei kiertänyt, lihasneste tihkuin läpi. Sain luvan koskettaa Mikin jalkoja. Hän kertoi sähkövirran kulkeneen polven ja jalkaterän läpi. Koneen laskeuduttua sir meni kävellen sellaista vauhtia ettemme Kalevin kanssa pysyneet vauhdissa mukana.

Seuraavassa kerron bussimatkasta Saariselälle, jalkojen pidennystä, jalan numerokoon muuttamista, varpaan pienentämisistä, Monta mielenkiintoista Jumalan ihmettä.