Olen elämäni aikana tavannut paljon niitä jotka ohjaavat toisia elämään oikein. Nyt olen tavannut yhä enemmän ihmisiä jotka haluavat ohjata Jumalaa. He ovat usein kivikasvoisia saarnaajia tai innokkaita puhujia. Herätys- on monen lempiaihe. Tuota herätystä ei ole tullut, koska ns. kristityt ovat joko huono-oppisia, epäpyhiä, laiskoja, syntisiä tai vääräoppisia. Mikä ihme heitä vaivaa? Monet tämänpäivän fariseuksista vaikuttavat ihan viisaanoloisilta. Puhuvat kauniisti, mutta syyllistävät lähimmäisiä kun he eivät ole eläneet niin että herätys olisi voinut tulla.

Ei ihminen ole vielä koskaan onnistunut omilla töillään tai ymmärryksellään hallitsemaan Luojan aikaa tai Hänen aivoituksiaan. Uusi Testamentti kertoo alkukristittyjen ymmärtäneen Jeesuksen tulevan takaisin lähivuosina, heidän eläessään. -Tehkää kansat opetuslapsiksi. Kristittykansa Suomi. Elää vuotta 2013. Kysyn yhä: - kuka palvelee Jumalaa? Eli muistaa sairaita, yksinäisiä ja avuntarpeessa olevia?

Palveleeko kivikasvoinen saarnaaja Jumalaa puhumalla puheessaan: -Herätys ei tule koska kristityt eivät tee niin tai näin. Ei palvele. Hänen tulisi luopua farisealaisuudesta ja luopua kirjanoppineen viisaudesta ja mennä kansan luo. Elämään elävää elämää.

Nimittäin Jumala on antanut elämän lahjan. Jumala hallitsee aurinkokuntaamme, linnunrataamme. Ei ihmisviisaus voi koskaan hallita aikaa ja sen kulua. Immisen elämän aika on lyhyt. Herätys on siis sitä että herää elämään elämää. Jumala ohjaa aikaamme. Hän nostaa tai alentaa, Hän muovaa savea..ihmistä aivan kuinka kaikkivaltias vain haluaa. Mikä vimma sitten toisilla on pyrkiä hallitsemaan toisten ihmisten ymmärrystä ja samassa syyttämään itse Jumalaa: -koska herätys ei tule. Kamalaa ihmisen sokeutta. Kivikasvoinen saarnaaja ei näe hedelmiä ja siksi kai sulkee pois oman vajavuutensa kääntämällä syyn toisiin. Toiset ovat kelvottomia ja siksi ei tapahdu.

Lopuksi. Ihminen. Ole Jumalan kanssa väleissä. Jeesus on tie Isän luo, ei kirja, kirjat, ei lahkot tai kirkorakennukset. Vain Kristus ja Hän sanoo yksinkertaisesti. -tule ja seuraa minua. Jos haluat viisaaksi, menetät Rakkauden ja taas Jeesus sanoi -ilman rakkautta ei ole mitään. Siksi kivikasvot vain aukovat suutaan - ilman rakkautta -ei hedelmiä