Kenen kengillä kuljet?

Yksi suurimpia ihmeitä on kun Jumala sallii pahan olemassa olon. On paljon pahoja ihmisiä, pahoja tekoja. Olen nähnyt Jumalan parantavan, ei yhdenkerran vaan satoja kertoja. Tuhat tarinaa Jumalan ihmeistä voisi kertoa. Pyörätuolipotilas kävelee. -Syöpäleikkaukseen mennyt, terve, ei leikattu. Selkä suoristui, Ksolioosi poistui jne. Jumalan ihme on ettei sellainen kiinnosta ihmisiä. Sairauksiin haetaan apua monesta paikasta. Se on selvää, että monet seurakunnat, hengelliset ryhmät ovat tehneet monista skeptisiä. On rukoiltu ja luvattu parantumista, ihmeitä, profetioita. Mitään vaan ei ole tapahtunut. Olen ollut hengellisissä ns. oikeaoppisten kokouksissa (on varmuudenvuoksi kastettukin moneen kertaan) Puhuja on mekastanut, pomppinut ja ladellut ennustuksia...mitään ei ole tapahtunut. Eikö ole surullista. 

Sairaudet, työpaikkakiusaus. Yksinäisyys, sodat, ahdistus, syrjintä. Maailmassa on paljon pahuutta. Ihminen tekee pahoja asioita ja tekoja. Jumala on kuitenkin oikeudenmukainen. Maailma on Hänen luomaansa. Eri maanosat, erilaiset uskonnot. Missä on Jumala? Jumalan pitäisi näkyä ihmisissä. Miten se näkyy?
Tavallinen ihminen sanoo: Ei ole Jumalaa.

Jumala on sallinut? Eikö se ole ihme? Toki Uusi Testamentti kertoo Jeesuksen sanoneen: En tunne teitä, -olemmehan sinun nimessäsi tehneet sitä ja tätä! Jeesus sanoo -menkää pois, en tunne teitä!!


Hedelmistään puu tunnetaan. Miksi näihin puihin ei ole tullut hedelmiä? Ovatko he palvelleet Jumalaa vai vaan opettaneet ja kokouksia pitäneet? Kun nämä ryhmät huomaavat, että Jumala toimii jossain. He ovat hiljaa ja pyrkivät toimillaan saamaan huomion itseensä. Tunnen luulosairaita jotka hamuavat edes pientä valtaa itselleen. Luonnehäiriöisiä jotka manipuloivat ihmisiä itselleen ja toisia vastaan. Kutsuvat itseään kristityiksi, vaikka ovat vain valheen ja riidän tuojia- Ei ole hedelmiä. Kovaa rukouspapatusta ja hurmoksen hakemistä, mutta Jumalaa eivät ole valmiita palvelemaan. Sairaat ja yksinäiset saavat jäädä tien poskeen niinkuin kertomuksessa Samarialaisesta. MIKSI Jumala salliin tämän. Se on ihme. Vaikka toisaalta Jeesus kertoo tämän jo omana elinaikanaan. Nämä ilmoittavat suureen ääneen "Jeesus on täällä" Tulkaa ja uskokaa meidän oppiimme. Me uskomme - Raamattu on tie taivaaseen"  JEESUS ilmoitti helposti ymmärrettävän asian...MINÄ olen tie Isän luo.

Rukouksesta Jeesus kertoi: -mene kammioosi ja hiljenny.

Minä annan armolahjoja, jotkut parantavat, jotkut tekevät ihmeitä, toiset profetoivat...sanoo JEESUS
Jumala itse on moneen kertaan sanonut: Olen kyllästynyt kun kunnioitatte minua vain HUULILLANNE.

ON ihme että ihmiset eivät elä näin yksinkertaista elämää. Ihmiset tuovat omat oppinsa Raamattuun vedoten. JEESUS sanoi..-En anna uutta käskyä, kymmenen käskyä täyttyy Rakkauden käskyllä. Kuka on valmis Rakastamaan Jumalaa ja Rakastamaan toista ihmistä...ehdoitta. Luonnehäiriöiset hyökkäävät ja jättävät toiset tienposkeen. OLE SINÄ KRISTITTY, ELÄVÄ VALO, EI KIRJANOPPINUT , niistä Jeesus varoittaa.