Kun olen vuosien varrella joutunut viettämään kuukausia vuoteessa. Huonoimillaan mikään ei ole kantanut. Eivät jalat eivätkä kädet. Kun on ollut kuukausia sisällä ja huomannut ettei kukaan tule luoksesi. tunnet kuitenkin ihmisiä jotka kutsuvat itseään Kristityiksi. Nämä Kristityt ovat kuitenkin vain kiinnostuneita omista suosioistaan ja omasta itsestään. He eivät tiedä mitä lähimmäisen rakkaus on. Nämä Kristityn nimeä kantavat haluavat toisilta suosiota. Narsismia on monenlaista. Tunnetko sinä Kristityn joka on hyväsydäminen ja oikeamielinen, valmis antamaan itsestään. Henkilön joka rakastaa lähimmäistään?

Ihme olisi jos tunnet? Minä tunnen sellaisia jotka eri tavoin haluavat sammuttaa toisen valon ja haluavat imeä itseensä kaiken, jotta näkyisivät. Jeesus Jumalan poika ei imenyt toisten energiaa. Hän palveli. Hän muistutti - tulkaa lasten kaltaiseksi. Tunnetko sellaisen joka haluaisi olla lapsen kaltainen? Anti Iloja on paljon. He kadehtivat niitä jotka ovat hyväsydämisiä. Niitä he haluvat kyykyttää, jopa valheen sanoin ja teoin. Eikö ole kamalaa. Näillä Kristityillä ei ole katumusta eikä nöyryyttä. He eivät kysy: - mitä sinulle kuuluu?

Sydämen tila. Sydän sykkii rakkautta ja on valmis tekemään hyvää. Tieto taas saa sykkivän sydämen sammumaan. Tietä ihmisten luo tai Jumalan luo ei saavuteta opiskelemalla tai ajatuksella "kun opin tuntemaan Jumalan paremmin niin sitten. Nämä raamattupiiri ihmiset eivät opi koskaan tarpeeksi, että muistaisivat - kaikki on valmistettu". Kristus on jo tehnyt kaiken. Voit iloisinmielin vapauttaa sydämen rakkaudelle. Kristus sanoo - palvelkaa Herraa ilolla. Sydämen yksinkertainen halu olla heikko ja vajaa, antaa tilaa hyvyydelle. Rahan tavoittelijat ovat kylmiä. Koskaan ei ole tarpeeksi. Se ei ole siunaus vaan eksytys. Oma voima ja omahyväisyys eivät kaipaa Kristusta. Kristus sanoi kuinka rikkaan on vaikea päästä Jumalan luo. Hiljaiselle luvattiin autuutta, niinkuin nöyrälle. Ihme olisi jos Kristityt luottaisivat että Kristus on tie Isän luo. Ei oppi tai tieto.

Ole niin pieni että voit mennä tapaamaan ihmisiä. Vai oletko niin hyväosainen ettet uskalla. Oletko valo vai eikö sinusta näy Kristus valoa? Näkyykö sinusta vain elävä työntekijä, sammunut sydän ja yltäkylläinen omahyvähyväisyys. Saatat olla niin hyvä ja tietävä ettei kukaan halua lähestyä sinua. Kun Jeesus vaikutti, ihmiset menivät Hänen luokseen tuhatmäärin. Ei tarvinnut perustaa pieniä kerhoja joita kutsutaan "seurakunnaksi" oikea oppisien ryhmää. Ne ovat harhaa. Älä kirjaa itseäsi pois ihmisten luota oikeaoppisten pien joukkoon. Ole Jeesuksen seuraaja. Älä seuraa oppia tai ihmistä. Kristus sydämessä on iloinen ihminen. Avoin kaikille ihmisille. Moni haluaa kahlita Jumalan. Määrittää Jumalalle sen kuinka pitäisi Jumalan toimia ja ymmärtää. Se on sielunvihollisen kuiskutusta. Unohda ne jotka mainostavat -tule..meillä on oikea Jeesus.